Macedonia cs 1.6

Од овој веб-сајт може да го симнете counter-strike 1.6
CS 1.5 беше одлична и популарна игра. Од 2000 година, кога CS 1.6 беше пуштен на слобода, многу играчи се игра Counter Strike. Ова е првата личност стрелец и играч од целиот свет го одигра. CS има голема графика и дава plesure за секој играч. Вие не треба супер компјутер. Минимални услови:
Повеќе Тант 128 MB RAM меморија
Видео карта повеќе од 32 MB
Тврд диск: 500 МБ
Како да се игра Counter-strike:

CS 1.6 е првиот човек стрелец, и вентил корпорација е главниот издавач на оваа игра.
Вашата главна поени во оваа игра се овие: постојат два тима: policemans и terorists. Terorists мора да се засади бомба и да се направи сè што би можеле да експлодираат. Policemans треба да обезбеди територија од terorists. Ако terorists да се сади на бомба, policemans треба да unplant и спаси територија.
Во CS 1.6 се е на повторување. Тоа е еден вид на круг. Сè е исто, но луѓето можат concure и да се резултатите. Тие треба да се направи многу на убива, headshots и да биде прв во тимот, да биде лидер. Оваа игра е како наркотик. Ако сте се обиделе, не може да се запре. Ова е најдобрата игра во Valve Corporation историја.
На оваа страница може да го симнете не-пареа верзија!

Може да се играат CS ако имате:
Win XP, 7, 8, 8.1, 10
Како играч може да се најде сервери?

Во оваа датотека за инсталација која можете да ја преземете во нашата страница, можете да најдете на најдобрите светски и Литвански сервери. Имаме изменета MS листата.
Ако не сакаат да играат во internetet – постојат ботови.
Исто така можете да најдете кожи, мапи, руски и англиски звуци игра.
Патем, ние сакаме што ќе може да ги добиете сите plesure во игра, па така, ние ги конфигурирате некои работи, па ќе имаат најдобра игра верзија.

Погледнете што може да се најде во нашите инсталацијата датотеката:
Сите нови надградби,
Сите пребарување ќе ви овозможи да се најде најдобар сервер за вашата игра,
CS 1.6-ботови,
Некои промени, кои не дозволувајте смените вашата конфигурација,
Нова игра моторот
Вие не може да изгубат FPS во игра,
1.6 p48 клиентот.

Counter-strike игра има многу изменета сервери. Најпопуларните МО – стандардна (јавно).
Други mods:
1.Public
2.CSDM
3.BaseBuilder
4.Zombie
5.PaintBall
6.DeathRun
7.GunGame
8.DeathRace
9.Soccer [Football]
10.Surf
11.BunnyHop Mod
12.JailBreak
13.SuperHero
14.-Kreedz
15.Knife Mod
16.Warcarft 3

Како што можете да видите, можете да изберете!
Како да го симнете CS 1.6?

Кликнете на сликата подолу:

CS siustis

По неколку моменти CS 1.6 преземање ќе биде завршена.
Може да го симнете CS 1.6 со кликнување на сликата „Преземи”.
Во компјутерот може да се најдат dowloaded датотека. Притисни двојно време и да чекаат.
После тоа:
Можете да кликнете „Напред” и да биде смирен. Но, ако сакате да го промените директориум, можете да го направите тоа.
По инсталацијата можете да им помогнам финиш.
На работната површина ќе може да се види CS икона.
Имаат убава игра!
Запомнете, не можете претвора во рогоносец и други работи, да играат убаво. Ако не – може да се добијат забрана, а потоа – не е смешно, нема пари, мед.

Counter-strike 1.6 превземање, CS 1.6 превземање, Counter-strike симнување